Onze doelstelling

Iedereen uit de omgeving, lokaal voorzien van een uitmuntende service. Gekoppeld aan de verkoop van kwalitatief geselecteerde, uitstekende nieuwe wagens, recente tweedehandswagens en bestelwagens. Dat is waar wij als VERTO MOTORS voor staan.

Vanuit dit idee heb ik, Tom Versprille, VERTO MOTORS opgericht. Na een parcours van bijna 20 jaar bij een officiƫle merkverdeler, is het tijd om mijn eigen verhaal te schrijven, mijn eigen droom te verwezenlijken.

Mijn jarenlange ervaring heeft me geleerd dat er niets zo belangrijk is, als het kunnen bieden van een uitmuntende service. Tevreden klanten, tevreden medewerkers zijn onze absolute prioriteit!

Onze slogan is niet voor niets; Wij gaan ‘VER’ voor uw mobiliteit.

 

Makkelijk bereikbaar

Door de uiterst gunstige ligging zijn we gemakkelijk bereikbaar voor zowel particuliere als professionele klanten. Bij VERTO MOTORS kan je terecht voor de aankoop of verkoop van je nieuwe of jonge tweedehandswagens en bestelwagens. Daarbij kan je steeds rekenen op een uitstekende service dankzij het ervaren team dat voor je klaar staat!

Oog voor service

Onze klanten staan centraal

Tevreden klanten zijn onze absolute prioriteit! Onze slogan is niet voor niets 'wij gaan VER voor uw mobiliteit'. Daarbij kan je steeds rekenen op een uitstekende service dankzij het ervaren team dat voor je klaar staat!