Verkoop nieuwe- en tweedehandswagens

Op zoek naar een nieuwe wagen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hebben wij niet op voorraad wat je zou willen? Dan gaan we voor je op zoek. Alles stellen we in het werk om onze klanten tevreden te stellen. Contacteer ons via: tom@vertomotors.be.

Verhuur VW Caravelle: 8+1 zitplaatsen

Een weekendje weg met vrienden of familie? Comfortabel op vakantie? Reserveer tijdig je VW bus.

Contacteer ons via: evergem@vertomotors.be.

Verkoop van je oude wagen

Wil je van je oude wagen af? Verkoop hier je oude wagen. Door onze jarenlange ervaring kennen wij alle kanalen en afzetmarkten om snel en voor een correcte prijs je oude wagen te verkopen. Contacteer ons via: tom@vertomotors.be.

Onderhoud en na-verkoop service

Onze slogan is niet voor niets: Wij gaan ‘VER’ voor uw mobiliteit! Dankzij onze ervaren medewerkers leveren wij een uitstekende service en garanderen wij een vlotte afhandeling van herstellingen en koetswerkherstellingen. Moet je auto naar de keuring, wij nemen het van je over en plannen een nazicht en de keuring. Maak nu reeds een afspraak: evergem@vertomotors.be.

 

Plaatsen trekhaken, parkeersensoren en Apple Carplay

Of je nu je fietsen wil meenemen op een trekhaak, of je een aanhangwagen/caravan wil trekken. Wij plaatsen een trekhaak (in functie van beschikbaarheid) op alle mogelijke voertuigen. Wil je graag parkeersensoren of Apple Carplay naplaatsen? Voor informatie en prijzen contacteer: evergem@vertomotors.be.

 

Reconditioneren wagens

Wil jij ook steeds die nieuwe mooie glans op je wagen? Je wagen laten WAXEN is de ideale oplossing. Wij zijn invoerder van de kwalitatieve producten “Herrenfahrt”. Neem contact met VERTO MOTORS voor meer info: evergem@vertomotors.be.

 

 

Financiële diensten

Aarzel niet, meer info te vragen voor een oplossing op maat op tom@vertomotors.be.

Oog voor service

Onze klanten staan centraal

Tevreden klanten zijn onze absolute prioriteit! Onze slogan is niet voor niets 'wij gaan VER voor uw mobiliteit'. Daarbij kan je steeds rekenen op een uitstekende service dankzij het ervaren team dat voor je klaar staat!